Saturday, June 11, 2011

piktsöörs about me.

Angelica oskab ilusaid pilte teha. Väga ilusaid. Väga-väga ilusaid. Tema suudab mindki pildil kenamaks võluda. Ning muidugi Tuta karjumisoskus. Tema karjus mulle, mis poosi ma võtma peaksin. Koos nende väga hästi toimivale koostööle ongi sündinud need kaunid pildid, mis tehti eelmise nädala reedel. 3. juunil. Ainult viimane pilt pole nende tehtud. See üldse mitu mitu nädalat tagasi ühe teise inimese jäädvustatud.

Aga need pildid siin.. need on vist suuremalt osalt sellised emotsiooni-väljendus pildid. Ja mõned niisama.. erinevate valguste ja tehnikatega ja poosidega proovid. Mulle endale meeldivad kõik, sellepärast need ka siin on.

Ja need pruunikamad töötlused, need on Maarja tehtud. V.A ühel see punane kiri, see on minu mõeldud ja pandud sinna juurde (sry, vajas mainimist)

Oooh... tegelt tahaks iga pildi kohta kirjutada veel selle pildi pealkirja minu nägemuses ja räägiks veel iga pildi kohta midagi juurde, aga ma vist ei jõuaks ja lõpuks läheks mu jutt ka lohisevaks.

Ning muidugi olete te minu lobas tüdinenud. Seega vaadake pilte, kus ma vaikin.

Enjoy !!!

PS. Loodan, et pole palju =)




































Lahedad olete, kes te lõppu jõudsite ja kõik korralikult läbi vaatasite.
Ning kui te vaatasite need korralikult läbi, siis nüüdseks peaks teil kindlasti olema kohale jõudnud, et Angelica Tiik on super fotograaf.

Aitäh Sulle !

5 comments:

K. said...

Supeeeer mõnusad pildid :)

A.T said...

14, on ka minu töötlusega.. :D

aga NIII ARMAS! :D Et sa selle pildiseeria-postiusega mind ära märkisid ja tänasid.
btw. viimasel ajal ongi mind just häirima hakanud see, et paremaid pilte, mis ma teinud olen, on igalpool, aga kuskil pole mind- kui pildi autorit mainitud :) niiet, see post oli sinupool täpselt kümnesse! =)

Aitäh ka Sulle, et Sa oled mind ja mu kaamerat nii palju talunud :D:D

Ingrid said...

Jah, 14 on ka sinu..

Tegelt tuli lihtsalt südamesse panna kõik need kenad pildid siia. :)

Ja sinu kaamerat armastan ma ka samapalju kui sina. Okei, sa armastad seda ikka rohkem tegelt :D Aga ikkagist. Ma armastan teda. Ja sind ka. Seda sa peaksid juba teadma :D

nellu. said...

...ja kõigile peaks olema kohale jõudnud ka see, Ingrid Aus on väga kena ja fotogeeniline :) :D

Ingrid said...

eeehhmm.. :D Anelle, ma ei tea. Ma pole kunagi mõelnud, et ma olen nüüd mingi lahedalt fotogeeniline. Ma lihtsalt lasen kaameratel oma tööd teha :D