Saturday, September 3, 2011

2.sept

Hohoho-hoii :D kell on mingi 1.46 juba ja teoretiliselt on täna laupäev, aga see reede oli nii lahe, et ma ei saa seda jätta kirjutamata.

Kõik algas minu unetust ööst. Ikkagi esimene koolipäev ja kõik nii kriipi ja siis vähkresin väga palju :D Ärkasin varakult ja panin riide, sõin ja terve see aeg keerlesid peas mõtted ümber uute klassikaaslaste, õpetajate, tundide ja koolimajaga. Õnneks pidime minema kolmandaks tunniks kooli alles ja see oli suht lahe. Mingi aeg jalutasin bussi peale ja jälle samas kohas, nagu eile, helistas Ahto ja küsis, et kas me ikka koos kooli lähme. Mul oli siis nagu, et okei. Esimesel päeval ehk võib kah :D ja siis mingi täiega jooksin sinna tema peatusesse, sest ta oli mind oodanud täiega.. aga see selleks. Kooli jõudsime ilusti õigel ajal. Leidsime klassi ülesse ja mis kõige lahedam, mul on juba praegu koolimaja mingi täiega selge ja orienteerun seal nii, nagu oleks juba aasta otsa seal käinud. Positiivne (Y) !

Tunnid olid ka mõnusad. Kolmas ja neljas tund olid meediad, mis olid kõige lahedamad. Loodan täiega nendest tundidest saada praktikat ja tarkusi ja kõike, mida see tund pakub. Viies oli geo, kus õpetaja oli päris trullakas tädi. Ja kus tund oli suht lebo. Sain veidike oma vanade tarkustega hiilata. Juhuu :D
Muusika oli küll selline, et jah... hakkame kontserditel käima ja siis nende kohta arvestusi kirjutama ja ma ei tea mida veel. Suht selline kriipi asi. Nii, et kui kellegil on lähima paari nädala jooksul kavas minna klassikalise muusika kontserdile, siis tirige mind ka kaasa, sest see on kohustulik ! Pakuti ka laulukoori asja mulle, aga.. naat. Pole minu teema. Sry.
Ja kaks viimast tundi olid sotsiaaltöö tunnid. Kus õpetaja oli mees. Veidi mõtetega hajevil. Meenutas mulle veidi õpetaja T.Salmi vanast koolist. Ja need kaks tundi venisid küll reaalselt. Okei, võibolla oli asi selles, et see oli 7-8 tund ka ja peale seda suve on raske püsida tunnis.. aga hakkama saime.
Ja üllatavalt palju oli meesõpetajaid. 6 tunnist 4 olid meesõpetajatega.
Klass.. no, klassiga olen juba läbi hakanud saama. Tutvused juba olemas ja esimesed killud ka visatud. Näiteks see, kui geos täna üks poiss ütles, et jõel on kurvid :D :D (tegelt on jõel käänakud. Kurvid on maanteel)
Ja üldse.. tundub lahe klass olevat. Ja väike parandus ka eilsest. Klassis on ikka 9 poissi. Ning esmaspäeval tuleb meile üks tüdruk veel juurde.. nii, et lõpparv peaks olema äkki 26 ? :D eitea.. raskeks läheb arvutamine juba..

Peale tunde sain Virus Maarjaga kokku. Ühiselt sõitsime minu koju. Kus ma hakkasin kohe vaaritama, sest meil olid kõhud megatühjad. Lõpuks oli meil päris täis taldrikud, sest kui kõht on tühi, siis tuleb ikka palju süüa teha :D Ja veerand seitsme aeg liikusime Olli poole. Veidi hilinesime, aga sellest polnud viga.

Noortekal oli siis filmikas. Film, mis rääkis Martin Lutheri elust. No ja oli väärt film. Lihtsalt.. ta oli ikka täiega usukangelane. Ja mina võin öelda, et ka minule lisas see film täiega enesekindlust, peale selle kui ma olin näinud, kui ustavalt võivad inimesed olla oma usule truud. Isegi kui ähvardatakse tuleriidal põletamisega, ei taganeta usust. Lihtsalt, see film oli küll nagu täiega hea. Pani täiega mõtlema, et kas mina oleksin ka nii julge, et saaksin öelda, et ennem võite mul pea otsast raiuda, kui et ma tunnistaksin Jumala ja nende põhimõtete vastu. Mõtlemise koht. Eriti kristlastele.
Aga filmi ajal.. no meie Maarjaga sõime ära mingi terve kausitäie popkorni, mis oli laua otsas.. krõpse mugisime mõnuga. Ja vee jõime ka ära. Pluss veel Andu mahlapakki tühjendasime ka. Aga jah, oli lahe.

Peale seda oli jälle selline jutuka osa, kus kõik kogunevad gruppidesse ja siis jutustavad. Täna oli kindlasti keskpunktiks Michael, kes sai korraks kaitseväest välja. Ja oo, kuidas ta muutunud on. Btw, ta oli vormiga kohal :D No ja siis ta pajatas oma lugusid ja värki-särki. Naerda sai sajaga. Ja lahe oli ka. Mingi aeg liikusime Maarjaga kodu poole. Jalutasime. Harjutasime trollil ja trammil vahet tegema ja siis nägime ühte õnnetust ka. Vaibafirma kaubik pani bemmile tagant sissse. Massive.

Kodus tegime teed. Ja siis võtsime küpsisepaki. Ja šokolaadi ja soojad moosivõikud ja 2L koka.. ja jäime laua taha istuma ja rääkima. Ja rääkisime nagu täiega. Nagu aah.. nii awesome oli. Ja see 3-4 tundi seal laua taga läks nii kohutavalt kiiresti. Ja see 2L koka joomine.. see oli ka nii, et ühel hetkel oligi pudel tühi. :D Aga jah, super kvaliteetaeg oli. Juba ammu olin oodanud sellist istumist ja lihtsalt suvakalt lobisemist. Positiivne (Y) !!

Ja nüüd... panime ennast tekkide vahele, sest kell 5 me juba ärkame. Ja praegu on kell 2.14. :D
Homme maale. Näen emmet ja issit ju kutsut :D

Aga,

 2. september oli megaawesome päev. =D =D =D

Positiivne (Y) !!!

And, PS. Be cool, love your school !!! 




Love ya all !!! 
G.B.Y !!!


(kell on 2.19.. 3 tunni pärast söön juba muna..massive :D )

2 comments:

Andra said...

mul oleks ise ka vaja kontserdit või mingid balleti vms vaatama minna, niiet pakuks ennast kaasa :D

Ingrid said...

Nu okei, räägime teine päev msn-is seda asja :D