Thursday, April 21, 2011

Kevadtööd on alanud

Õues on nii soe. Täiega leitsakas.
Ja see soojus on kõik inimesed ajanud välja kevadtöid tegema. Kes riisub, kes võrritab traktoriga põllul ja kes värvib aialippe (mina). Inimeste naeru on kuulda kaugelt ja päikese soojust annab tunda veel kaugemalt.
Olin ka mina peaaegu terve päev õues seda ilusat ilma nautimas. Ja oma kevadtöid tegemas.
Hommikul 8 aeg üles ja siis 9 ajal bussiga Jäneda poe ette, kus pidi meie klass ootama, aga whatta heck. seal polnud peale õpetaja kedagi -.- pärast paar tükki tilkus lisakas, aga oma klassi muuseumi külastuse pidime ikka neljakesti ära tegema. X-Feil.
Muide, täna oli meil koolist vaba päev ja kõik klassid pidid kusagil muuseumis käima. Me pidime minema Tartu, aga osadel puudusid selleks ressursid ja seepärast pidimegi minema Aravete külamuuseumisse, mis ei maksa mitte midagi.. Aga kohale ei tulnud ikkagist peaaegu kedagi. Ainult 3 kõige kohusetundlikumat + üks Tima. Ja 8.klassi üks poiss oma 1.kl õega.
Seal majas oli küll kohutavalt külm ja ma nii tahtsin juba õue saada. Ja õnneks lõppude-lõpuks ka saime oma sooja. Ja siis koju. Kell oli siis 12.
Ja siis panin õueriided selga ja õueeee :D
võtsin ka värvi kapitagant ja sahtlist pintslid ja jalutasin lauahunniku juurde. Ning rõõmuga hakkasin tegema seda tööd, mida olen teinud mitu aastat järjest :D (sry, meil on nii suur aed, et keegi ei viitsi seda korraga teha. Me pigem teeme seda vaikselt, siis kui teiste töööde kõrvalt aega jääb)
Tuletasin vanad pintsli liigutused meelde ja panin muusika kõrva. Ning järgmised tunnid läksidki nautides head muusikat, värvides laudu ja samal ajal mõeldes paljudele erinevatele asjadele. NAgu näiteks PP, suvi, uus kool. Ja soojadele ilmadele.

Awww.... ilusat ilma ka teile ja palju kevadtöid !!! :D

No comments: