Saturday, April 2, 2011

Igal inimesel on oma polaarjoonetagune

trippaditrappadi :D

Täna olin all day Tamsalus.
Tegime seal oma näidendit :D
Ja tuli väga viis välja. Ainult meil emaga lõpus oli nii, et olime kõik oma teksti ära rääkind ja vsjo ja siis pidi Jeesus välja tulema taevast (loe: kardina tagant) aga ta ei tulnud ja tulnud ja meie emaga ei osanud ka keset lava muud teha kui lihtsalt seista ja oodata.. lõpuks tuldi mulle ikka järgi ja sain minagi taevasse lahkuda. See oligi vist ainuke suurem aps kogu näidendi ajal. Väikeseks apsuks võib nimetada seda, et deemon käis käna :D Muu oli kõik okkk.
Rahvast oli küll nii ja naa, aga noh, küll homseks kõik võtavad viis sõpra
kaasa ja siis on saal täis :D (ma olen positiivseks muutunud)
Aga jah.. maitea, ei oskagi muud öelda, kui täiega kaif oli olla ja tekst oli täiega peas ja jalad ka ei värisenud.
Meil olid mikrofonid ka küljes. Täiega lahe. M ja sellega oli veel selline asi, et me läksime emaga sinna kus neid külge pandi ja kui siis see tädi nägi mind, siis ta ütles: " Oi, kui nunnu sa oled." :D See tuli mulle nii üllatusena, et ma lihtsalt naeratasin ja ei osanud mitte midagi öelda. Sest tõesti see tuleb väga positiivse üllatusena, kui keegi näeb sind ja siis kohe otse ütleb sulle, et oi kui nunnu sa oled. Tegi kohe tuju rõõmsamaks.
A, ja Tamsalu kultuurimaja alumine korrus on üleprahi ikka. See alumine koridor, kus läheb wc-desse see on selline suur ja punane ja tervenisti peeglitega kaetud. Lahe. Tegime seal Maarjaga veits pilte.

Ja muidu oli ka lahe. Muide, see oli mul esimene kord olla suurel laval, liikuda igast lavatagustes kohtades ja näidelda mikrofonidega. Hästi põnev uus kogemus kindlasti. Ja õnneks saab seda veel 3 korda. wiii. Olete oodatud.
Homme siis jälle. Ja homme olen ma Nescafe, ehk siis 3in1. Pean homme ka Pärja ühte osa mängima. Kiusajat. Meelitan Atsi netipornoga :D
Aga okei, Be Blessed ja lavakardin ette.

Tänase päeva laul: Snow Patrol - Open Your Eyes. link.

No comments: