Friday, March 30, 2012

3003

Vajadused vajavad rahuldamist. Kirjutamisvajadus vajab samuti rahuldamist... Te ei pea seda läbi lugema, sest ma lihtsalt tahan kirjutada midagi. Lihtsalt tänase päeva tegevustikuline kirjeldus..  just sayin. :)


Hommikul veidi enne 9-t vaevaline äratus.. pea valutas, keha valutas, kõhulihased tõmbusid. Tunne oli nagu pohkamas oleks, kuigi pole üle poole aasta tilkagi alkoholi tarvitanud. Paramax sisse.. jooki peale. Riided selga ja piima-müsli segu samuti.  Selline.. väga tuim reede hommik. Jalutasin välja ning buuum ja olingi äkitselt koolis.   Tundides oli täna kuidagi kerge istuda. Meedia läks suhhtekorralduse teemasid arutades, sotstöödes oli külaline, kes rääkis oma tööst ja erinevatest juhtumitest, millega ta tegelenud on. Selle tunni ajal mõtlesin ka mina mitmeid kordi kuulamise vahel, et äkki valiks ka enda elu kandvaks ametiks midagi sotstööga seonduvat. Kuulasin, kuulasin ja mõtlesin et päris narkomaanide ja joodikutega tänavalt ei tahaks tegelda ning kodus käivaks sotsiaaltöötajaks ka mitte. Niisiis.. kuulasin edasi ja sain teada, et selle valdkonnaga on seotud ka paljud terapeudid, psühholoogid, nõustajad ja sellised oma teemat jagavad inimesed, kes aitavad suheldes inimese mõttemaailma lahti muukida. Nu see mõte juba meeldis. Rääkida on tore. Inimesi kuulata meeldib ja inimesi aidata samuti. Ainult et veidi suurte inimeste elu uurides sain aru, et palk väga tasemel pole. Kuid.. kui töökoht meeldib, siis mis see palk ikka loeb. :)
Keka... oli mõnus. Kõik olime valmistunud võrkpalliks, aga saali jõudes nägime saalihoki väravaid ja siis oli küll nagu whaat.. Saalihoki. Poisid-tüdrukud pandi kokku. Aga jama oli selles, et kuidagi oli osa võtvaid poisse ainult 2. Ja siis õpetajad küsisid, et kas teeme segavõistkonnad või poisid-tüdrukute vastu. Nad valisid teise variandi. Lootsid kahekesi 5 tüdruku vastu saada. Hah.. Lõpuks oli skoor 15-4. Meie võit. Ma enda löödud väravaid ei lugenud, kuid tundub et Jänedal salka mängimisest on ikka abi ka olnud. Ajeah. Tuju oli täiega up. Keha oli ka väga võimekas. Jooksime seal kogu aeg ringi ja lõpuks tegime veel võrguharjutusi ka. Ning kui tund lõppes, siis oli selline adrekas ja spordikas sees, et oleks kunsta asemel veel ühe tunni kekat teinud. 
Kunstas lasime lebo.. Kelli laulis vahetpidamata "sunshine reggage" :)
Tunne oli hea. Liigagi hea. No stress, no väss. Klaver pidi ka olema. Otsisin õpetaja koolimaja pealt ülesse, aga täna oli tema 4 tunnisest scrabbeli turniirist nii väss, et lükkasime edasi. 
Fain.. siis veidi linna peal poodides ringi jooksmist ja täditütrele kingi vaatamist. Vahepeal ostsin Starteri ja sõna otseses mõttes kallasin pool sellest automaatselt kurku poest väljumisel. Teine pool kahaneb ka hetkel. Jõudsin veidi aega tagasi koju. Hull energilaks on peal. 10 minuti pärast liigungi välja. Sünnale ja eks vaatab kas jõuab täna Ollist ka korra läbi astuda or not. Kui ei jõua, siis ega pole ka midagi hullu. Mõtted selles suhtes on muutunud veidikene.. 
Aga olks, viimane starteri põhi sisse ja kihutame jälle edasi oma energiat tühjendama. Chao. 

No comments: