Saturday, February 11, 2012

it´s choc a bloc

Hehe.. see tore pealkiri on tassilt, mille ostsin kolmapäeval Paavlist. Mõnus kollane tassikene, kust oli täna nii mõnus kakaod juua peale õhtust kojujõudmist.
Reede oli üldse selline.. mõnus. Vastand neljapäevale. Hommikul magasin veel pool tundi peale kella edasi. Ehk siis kella üheksani rahulikult välja. Mõnus oli. Oleks isegi veel olnud, aga pidasin ikka targemaks liigutama hakata. Aga liiigutada ma just ei viitsinudki. Tegin kõike mingi megakaua. Soengut tegin mingi veerand tundi vist.. selle aasta rekord.
Tundi jõudsin 10 minutilise hilinemisega. Siis passisin 30 mintsa seal veel ning kogunesime alla gardekasse. Seal tuli järgmise tunni alguses sotsiaaltöö tunni õps ja koos läksime kogu(enamus) klassiga Nõmme tee turvakeskuses. Seal on siis need noored, kellel on mingi tõsine sõltuvus kas alkoholist või siis narkost või millesti muust. Saime veidi maja peal ringi ka vaadata. Ja mõned olid küll seal küll ikka nii väikesed. Aga igatahes seal oli küll huvitav. Räägiti selle maja eesmärkidest ja tegemistest. Ja lugusid.. Igatahes, see käik sinna oli väärt.
Ja kuna see oli tundide vahel, siis põhimõtteliselt oleks meil pidanud veel kaks tundi tulema. Aaga.. nojah.. bussiga tagasi tulles kukkusid mõned tee peal vist maha, niiet kooli tagasi jõudis meist ainult 7. Epic feil.
Kunsta oli lebo.. joonistasime sõbrapäevakaarti. Südamed ja hellokitty roosa värv olid silme ees. Peale saksat sai koju. Jalutasime Ingliga Sollist korra läbi ja siis juba bussile. Päike paistis täna nii ilusasti. Mulle sajaga meeldis see.
Õhtul käisin noortekal. Väga puudutavad 4 inimese lood olid. Naerda sai ka üksjagu. Kuigi.. Tammed naersid rohkem. Mina olin lihtsalt tausta irvitaja :D
Ohjah.. tore oli. Ülistus oli ka megahea. Vno... see on seda alati, aga laulud olid täna eriti head. Just need mida on aastate vältel Tapal palju lauldud.
 Meeldis. Tore õhtu oli. Kuigi külm.. bbrr.... külm on isegi pähe hakanud ja üldse enam ei mäleta, milline see päikese soojus oli.

Aga nojah, it´s choc a bloc!!

Täna märkasin üht ümmmargust arvu... not bad :)


Echelon

No comments: