Wednesday, October 13, 2010

pirukapäev !


Mõtlesin eile ja täna, et ma peaks oma blogi kirjutamisse vahe tegema. Pole enam kuidagi seda mõttejooksu ja elu on vahest liiga igav, aga ma sain teada, et mõni oleks väga pahane, kui ma jätaksin oma blogisse kirjutamatta ja ma mõtlesin siis et kirjutan nii kuidas kirjutan ja milllal kirjutan ja mida kirjutan. Lõppude lõpuks on see ikkagist ju minu blogi ja ma pean seda enda jaoks, mitte teiste jaoks. :)
Aga kuna toimus ka midagi, siis saate jälle kiire päevaülevaate. Pean tunnistama, et koolis läks enam vähem normaalselt. Kui välja arvata see bioloogia töö, mis oli feil. Pean homme parandama minema seda vist...
Tunnid olid ka toredad. Muusika oli nagu alati selline lebo. Laulsime mööda ja valesti.
Teine oli geo, mis oli nagu geo ikka. Õppimine ja nii..
Kolmas-neljas olid käsad. Täna tegi Valeria sööki. Või tegelikult tegime meie kõik koos kolmekeseti, aga tema valmistas ette ja koostas menüü. Ja nagu tore kokkusatttumus, siis oli valeria ette valmistanud sama toitu mis meil koolimenüüs. Ehk siis kartulapuder ja hakklihakastte.. njha.. meil muidugi oli veel eelroog, ja magustoit, mida valmistasin mina. Ja magustoit oli pirukad.. nussa ja lehttaignaga.. Ja neid sain ma teha niipalju, et saime neid terve õhtu süüüa.
Edasi oli Bio, mis sucks. Ja peale biod pidi kenakene esta meil toimuma, aga vaat, selle asemel toimus meil hoopiski karjäärinõustamise tund. Vot see oli kõva. Tore mutikene oli ja üldse oli tore tund. Tegime teste ja rääkisime ja palju saime naerda. Ma küll ei tea mille üle, kuid nii see oli. Lõkerdasime seal nagu hullukesed. Siis helises kell vahetundi, aga me jäime veel oma testi lõpetama ja seetõttu kehalisse ei läinud. Lõpetasime testi ära, mille vastuseks tuli selline asi, et mina sobiksin tõenäoliselt kõige rohkem teenindaja ametitele. Nagu näiteks klienditeenindajad, ettekandjad, ja muu selline. Ehk pealiskaudsem kontakt- töö inimestega. Njah, eks seda vaatab.
Peale lõppu oli meil mingisugune veerand tundi aega ja siis kihutasime juba neljakesti (mina, valeria, indrek ja andres) Haljala poole. Haljalas toimus mälumäng. Ütleme kokkuvõtvalt, et päris tore oli. Viimasteks ei jäänud, kuid esimesteks ka ei saanud. Jäime sinna vahepeale. Tagasi tulles nomnomisime autos pirukaid mis olid kodunduse tunnist järgi jäänud.
Ja koju jõudes ootasid mind laua peal ka 3 pirukat.. Neist ära jõudsin süüa ainult 2. Viimase sõin ma õhtul ära, kui vaatasin "rääkimata lugu". Aga nagu ausalt ka, ma olen täna nii palju pirukaid ära söönud.. ma prooovin arvutada... njah... ma igaks juhuks ei hakka arvu nimetama, aga alla 10 on see igatahes :D
Jah, pirukad juba seedivad siin sees ja ootavad et ma ennast liigutaks. Seda ma õnneks teengi ja lõpetan kiirelt selle postituse.
Olge siis ikka mõnusad (pirukad) :D

1 comment:

Ingrid said...

Ega ma ise ka teenindaja ei tahaks olla. . .