Thursday, May 31, 2012

wrong combination

Mõtlen, et mis imelikud asjad viimasel ajal toimuvad. Vahpeal lihtsalt võtab mõttemaailma nii kokku...


Elu liigub vaikselt. Nagu oleks mind unustatud.
So, kool on läbi. Lõputuna tunduvad tunnid ja päevad otsa kusagil suures majas istumine on nüüd lõppenud. Üks kolmest aastast on läbi. Poleks uskunud, et see nii kiiresti möödub, kuid nii see läks.
kui hommikul kell 6.10 Balta poole jalutasime


See nädal läks ka ludinal. Maarja oli siin, teisipäeval oli viimane tõsine töö tegemise päev ning veits mase päev. Kolmapäev oli kodus istumine. Neljapäeval matk. Reede on alles tulekul.
Kolmapäev oli ka kodukas, mis iga minutiga vahetas oma tegevust. Kõigepealt pidime minu juures olema, siis saime hoopis vanalinnas kokku, sealt plaanisime minna Nõmmele, aga läksime Solarisse. Pidasime plaani kuhu minna kuid lõpuks jõudsime ikkagist autoga mere äärde. Istusime siis maha ja tegime pikniku.



meri, vallatu meri


Matkast ja neljapäevast niipalju, et see jäi kohati igavaks.  Sest tõesti, kaks aastat samas kohas käia ja sama juttu kuulata sama tädikese käest pole just kõige lõbusam. Käisime siis Nõval, kus eelmine aasta mai alguses ka 8-9 klassiga käisime. Teekond oli sama. Magasin bussis. Matkarada oli veidi teistsugune, kuid sama mere ääres käisime. "Laulev liiv" oli ikka samasugune. Matkamaja oma puuklotsidest põrandaga ja pissipoti kujulised teetopsid. Ning siis me läksime sööma. Bingo, samasse kohta kus eelmine aasta jänedakategagi olime. Menüüd ei mäleta, aga tõesti ei imestaks kui toit oleks ka sama olnud. Pood selle kõrval ikka samasugune. Ainuke, mis sellest matkast mulle meeldis, oli mere ääres jalutamine.


Elu on endiselt igav. Koolitöid pole enam teha. Teleka saatekava on ka nii mõtetu.
küsimusi on ka palju. Väga palju. Mida teha laupäeval? Kas minna pühapäeval koolilõpupiknikule? Kuidas minna PP-le? ahjaa, nädala aja pärast olen asju pakkimas ning ennast PP2012 jaoks ette valmistamas.


Vaeva nägin, aga valmis sain. 




Mida üldse oma suvega peale hakata? Pole kellegagi enam ju chillida. Loner suvi tuleb. Mina ja päikesepaiste. Või siis mina ja päikesepaiste, mille eest olen toas peidus iPodiga mängides. Jubelahe. Tõsiselt. Tahaks midagi karvast siia lõppu öelda. 

Prillid leidsin ülesse. 

No comments: