Saturday, May 21, 2011

"näidake dokumente" ja palju muud lahedat

Eile oli reede. Reeded on lahedad. Ausõna. Ja eile oli ka lahe. Ainult paar pisiasja olid valesti, aga muidu super.
Aga alustan algusest, ehk koolist. Kool oli siis suht tavaline. Teise vahetunni ajal klassivend robis õues igal pool... kahju, et nii noored inimesed nädala sees joovad, aga eniweis, edasi läks nii ja naa. Ajaloos olime õues ja aitasime õpsil Jürijooksu asju korraldada. Ja peale viiendat tundi see algaski. Jürijooks, ehk siis meie kooli korraldatud iga aastane teatejooks, kuhu siis tulevad ümbruskaudsete koolide õpilased. Mina olin kohtunik. 5ndas peatuspunktis. Lahe oli. Kui see sai läbi, siis kooli ja oma asjad ja Annu juurde. Juppikaduu. Seal tralletasime veidi, kammisime juukseid ja istusime nsm. Ning otsustasime, et lähme Aexi ikka bussiga, mitte tema emaga. Ja nii võtsimegi varsti suuna õue, ja bussi ootama. Bussijuht veel viskas veidi kildu, aga see selleks.

Aexi jõudsime tund aega varem enne rongi väljumist. Käisime poes jäätist ostmas ja siis rongi. Mina veel muidugi vahepeal käisin lillepoes ja väljas pildistamas ja siis nsm kannatasin palavust.
Rongis oli palju inimesi. Ja oi kui palju oli väikeseid lapsi kes tulid matkalt ja kelle suu jahvatas minutis vist läbi umbes tuhatkond sõna. Väikesest uinakust ei tulnud midagi välja..

Linnas jalutasime mäkki. Kohe sööma. Seal oli muidugi meil väike arusaamatu jutuajamine mingite inglise onudega, kes puterdasid rääkida nagu kolme aastased. Nad veel trügisid meist ette.. aga ikkagist saime oma happy mealid kätte. Ja siis ülesse viruvärava parki sööma. Noorteka aeg muidugi tiksus juba peale, aga ma olime nõmedad ja otsustasime ükskord ka hilineda. Pärast muidugi kahetsesime seda, sest juba õues olles kuulsime lemmikut laulu läbi iidse kiviseina. Aga me läksime siis ikka mõnuga edasi sisse, kus oli meil ka kena tervitus. Jeaaa. Ja siis juba kuulama. Klatš oli teemaks. Pani ennastki natuke ajule koputama, et oot.. palju ma seda teen ?
Igatahes, kähku sai kuidagi see läbi. Oleks veel ja veel tahtnud, aga pidime leppima selle väikese, samas jälle väga olulise, jutlusega.

Ja siis kui algas see sahmerdamine ja teejoomine, siis nägin ma Raeli. Wiiiiiiiiiiiii !!!!!!!! teda oli niii tore näha. Kohe hakkasime rääkima ja siis vahepeal võtsme krõpsu ja kummikommi ja õuna ja siis rääkisime jälle edasi. Ning kuna meil Annuga oli rongini aega, siis läksime jalutama. Käisime virus jäätist-juua ostamas ja siis läksime istuma Viru tänava lillepoodide katusele. Või nh, sinna peale kiviservadele. Ja veidi aja pärast sõitsis politseinik kohale ja käsutas meid sealt alla. No olgu, ega see vist polnud viisakas jah seal jalad kõlkumas istuda. Aga siis läksime sinna ülesse parki ja tegime seal pilte edasi. Meil oli muidugi naljakas ja vsjo, aga kui me tahtsime alla tulla siis just Angelica nägi polli ATV-d ja siis karjus et wooow ATV !!! ja läksime alla. Ja jäimegi mäki ja selle müüri vahele seisma. Klõpsutasime veel ja igast värki, aga siis sõitis see atv-ga härra politseinik meie juurde ja küsis dokumente. Ja siis kas me oleme alkoholi tarvitanud. Ofkoors not, me tulime Oleviste noortekast ju. Ja uuris, et miks me ära jooksime kui me teda nägima. hahahahaa, me ei jooksnud ju :D me lihtsalt tulimegi trepist alla. Seda sama ütlesin ma ka talle. Ja siis veidi veel chattisime temaga. Ning siis ta kimas minema.
Meie hakkasime mäkist mööda jalutama, aga akna peal nägime sees istuvaid tuttavaid (onoored) ja nad kutsusid meid sisse. Läksimegi. Ajasime veidi juttu, rääkisime meie kahest politsei juhtumist ja siis veidi veel mulisemist, kuni tuli aeg rongile jooksma hakata. Ning vaikselt läksimegi. Tee peal veel tegime pilte. Ja siis jätsimegi Raeliga hüvasti. Lubasime teinekord talle külla minna ;)

Aga sellega me päev veel ei lõppenud. Isegi õues oli veel valge.
Meie hakkasime siis rongis muljetama ja arutama igast asju ja naerma. Aga me vist (jälle) naersime liiga kõva häälega, sest üks vana naine tuli meie juurde veidi plõksima, et inimesed tulevad väsinult töölt ja tahavad rahu, meie aga naerame siin nagu maiteamisasjas. Ja et me pole üksi, teised on ka meie ümber ja nii. Pani meile veidike aru tagasi pähe. Pärast tuli ta tagasi ja siis me kartsime küll, et oi oi oi , aga tegelt ta siis naeratas ja ütles et enne kui ta ähvardas meid (emale ära rääkida) et ta siis tegi nalja (Y)

Jesh. Selline tore päev oli. Palju inimesi, kaks jutuajamist erinevate politseinikutega, palju äratundmist, palju juttu, palju naeru, palju üllatavaid uudiseid ja palju pilte ka. Aga neid võite vaadata lingilt. pildid.
Ainult jah.. ühte inimest ei näinud, kuid järelikult oli nii õige ja teine asi oli see et, lahkuda oli ka nõme. Muidu oli kõik AWESOME !!!


ma nüüd õppima ja siis õue.
Õhtuni !

No comments: