Sunday, June 3, 2012

Väikesed lapsed ja kosmosesõda

Kas te teate mis tunne on, kui te ärgates vaatate kella ja avastate, et 1 minuti pärast peate te olema pidulikult riides ning valmis kodust lahkuma?  Ning siis voodist tõustes helistataksegi uksekella ning inimene seal all arvab, et te olete valmis kohe lahkuma?   Suht jube tunne on see.

Igatahes, mu pealkiri pole ilma asjata selline.
Reede oli lebo päev. Käisin korra koolis meedia õpsiga rääkimas ja sotsis filmi vaatamas. Siis tulin jälle koju tagasi. Õhtul olin Kalevi spordihallis iluvõimlemise kontserdit vaatamas. Enne seda käisid tuvikesed (H & R) mulle fuudi toomas ja niisama nalja viskamas. Lahe oli. Nii mitmed väikesed ja suured lapsed näitasid mida nad õppinud on ja kuidas nad painduvad. See oli suht khuul värk. 
väikesed mesimummud


Pärast jõudsin veel Ollist ka läbi käia. Tuvikesed kiusasid mind ning sellest päästis mind mr. Fox, kes oli kuidagi imelikke teidpidi Talnasse jõudnud :D Ja kui temaga olime vestluse lõpetanud ning absull kõik olid lahkunud juba, siis sain ma valge autoga bussipeatusesse. chill värk :D



Laupäev algas röögatuse ja sõimu ja jooksmisega. Olukord oli selline nagu ülalpool mainitud esimeses lõigus. Igatahes suutsin lõpuks end pool unisena kodust minema ajada. Sannul oli lasteaia lõpetamine. Hästi lahe ja nunnu oli. Pärast oli pikk aftekas venna pool. Ja et mitte õhtut igavaks muuta läksime vennaga kinno.
Iron Sky-d vaatasime. No täitsa lõpp film. Alguses oli mul küll, et midapekki.. aga siis läks huvitavaks ning selgus,  et see on lisaks actionile ja ulmele ka veel komöödia. Ning siis me irnusimegi seal kõhud kõveras. Mõned isegi plaksutasid :D  Igatahes, iseloomustavad sõnad oleksid: must hoomur, natsid, kosmos, kosmosesõjad ja USA
Päris kõigile seda ei soovitaks just, aga need kes tajuvad teemat ja musta huumorit, on see väga kõva film.

So, nädalavahetus on siiamaani põnev olnud. Pühapäev on veel ees. Veel pole siiani kindel mida ma teen, kuid eks homme siis paistab. Bye!

No comments: